LUNCH 12:00 - 16:00
Bourgondisch
lekker Ouderwetsch
-
Hemels Torentje Visch 17
Snowcrabsalade, gerookte zalm, komkommer, garnaaltjes en appel
-
Broodsnede gekruid gehakt 16
Ouderwetsch desembrood met gehakt, ui, champignons en tomaat
-
Biefstuk 150 gram 23
Rundersteak met verse frieten en pepersaus
-
Garnalenkroketten 18,5
2 garnalen kroketjes met verse frieten en remouladesaus
Soep
kleintje of groot
LUNCH 12:00 - 16:00
Brooikes
legendarische desembroodjes
wit/bruin
-
Smos ham/kaas 13
Ambachtelijk brooike gezond
-
Kanibaal 13
Echte Belze preparé met uitjes en cornichons
-
Kip kerrie 15
goedgevulde kip kerrie salade
-
Tonijnsalade 16
Frisse tonijnsalade met augurkjes en kappertjes
-
Geitenkaas 15
De lekkerste van de betinnehoeve met spekjes
-
Carpaccio 16
Rundercarpaccio met Peccorino en balsamico
salades
geserveerd met desembrood
Ei
uitsmijter op wit of bruin desem
3 - gangen keuze menu 39,50
hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met vers gesneden friet met mayonaise. Om verspilling te voorkomen serveren wij op verzoek een salade.
Nagerechten
VOORGERECHTEN a la carte
-
Desembrood 7,5
Brood van bakkerij "bij Saar" met drie smeerseltjes
-
Klassieke Carpaccio 15
Rundercarpaccio met rucola, truffelmayonaise en Pecorino
-
Bloedworst en appeltjes 15
Ouderwetsche bloedworst van slagerij Gijssel met gekarameliseerde appeltjes
-
Salade Bettine Geitenkaas 15,5
Lauwwarme geitenkaas met druiven, spek en noten op een frisse salade
-
Kaas kroketten 14,5
Kroketjes met gefrituurde peterselie en mosterdmayonaise
-
Garnalen kroketten 15,5
Kroketjes met gefrituurde peterselie en remouladesaus
-
Hemels Torentje Visch 17
Huisgemaakte snowcrabsalade, zalmtartaar, komkommer, garnaaltjes en appel
-
Kikkerbillekes 17
Drie ouderwetsche kikkerbillekes afgeblust met een flinke scheut Pernod
-
Tomaat Garnaal 18
Klassieker uit de Belgische keuken, gepliseerde tomaat gevuld met Hollandsche garnaaltjes en een eitje
-
Escargots 14,5
Franse delicatessen, gevuld met kruidenboter
-
Oesters
Van die lekkere Zeeuwsche creuses- 3 stuks 11,5 - 6 stuks 19,5
Soepen
Hoofdgerechten
-
Panneke mosselen 28,5
Aan u de keuze; Witte wijn / natuur of op Phillepiense wijze! Geserveerd met sausjes , salade en frieten
-
Ouderwetsche Beenham 26
Bourgondisch hammeke uit de oven met een honing-tijm saus
-
Rundersteak 29
Gebakken biefstuk met saus naar keuze; Stroganoff - Pepersaus - Gebakken champignons
-
"Vispotje" 31
Gebakken kabeljauw, gamba's in een saus van garnaaltjes en zeekraal
-
Gamba's uit de oven 28,5
Vijf grote gamba's met knoflook, ui en tomaat "ongepeld"
-
Noorse Zalm 26,5
Op de huid gebakken, geserveerd op een bedje van prei en witte wijnsaus
-
Tagliatelle zalm 26,5
Romige pasta met gebakken zalm in een milde paprikasaus
-
Huisgemaakte Vegetarische Quiche 22
Rijkelijk gevuld met groeten garnituur en geitenkaaas
-
Hemelsche salade 23
Huisgemaakte krabsalade, gerookte zalm, komkommer, appel en hollandse garnaaltjes
-
Salade carpaccio 17,5
Rundercarpaccio met pijnboompitten, tomaat, rucola en truffelmayonaise
-
Salade Bettine 19,5
Geitenkaas van de Bettinehoeve, druifjes, spek en noten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met vers gesneden friet met mayonaise - Om verspilling te voorkomen serveren wij op verzoek een salade
Nagerechten
-
Coupe Aardbeien 8
Geserveerd met verse aardbeien, vanille-ijs en slagroom
-
Kontiki! 7
Ouderwetsch verfrissende coupe met citroensorbetijs en een shot Kontiki
-
Bitterkoekjes torentje 9
Geserveerd met een bol vanille-ijs
-
Dame Blanche 9
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Sabayon 9
Koude bereiding, geserveerd met vanille-ijs en slagroom
-
Kaasbordje 12,-
Vier kaasjes geserveerd met appelstroop en rozijnenbrood
-
Espresso Martini 9,5
Klassieke cocktail met tonen van Vanille - Koffie - Vodka